mindig a megoldást keressük

Stratégiai szolgáltatások

minden lépésben támogatunk

Támogatás

A rendszer- és jogkörök beállításától, a stratégián át a skálázásig, csapatunk készségesen végigkísér az együttműködés minden szakaszában. Támogató csapatunk segítségére bármikor számíthatsz.

Személyre szabott megoldás

Megoldást kínálunk, nem terméket

A partnerségben hiszünk. Minden vállalat más, és mindenki egyedi kihívásokkal küzd, ezért fontos számunkra, hogy megérthessük céljaid és személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk számodra.

Szolgáltatásaink

Tartalom- és adatmigráció

Megoldjuk a régi rendszeredben használt tartalmak és elérhető adatok áthelyezését a Skillnaut elérésedre. Minimalizáljuk az üzleti kockázatokat és a képzésfolytonossághoz szükséges erőforrásokat.

Tanulási élmény tervezés

Maximalizáld a rendszer kínálta lehetőségeket! Az ötleteléstől a megvalósításig segítünk a munkatársak számára intuitív tanulási környezet kialakításában. A vállalati igényekre optimalizáljuk a képzési- és mentorálási folyamatokat és a motivációs rendszer működését, hogy mind a munkavállalói márka erősítését szolgálják és növeljék a képzéseid hatékonyságát.

Egyedi riportok kialakítása

Speciális adatelemzésre, meghatározott időben, vagy helyen van szükséged? Az általad kívánt struktúrában és adatmezőkkel létrehozzuk a jelentést, és kialakítjuk hozzá a szükséges automatizációt, rendszerintegrációt.

Bevezetés támogatás

A platform konfigurálásán túl, szakértőink végig vezetik a kijelölt kulcsfelhasználókat a szükséges lépéseken, hogy biztosítsák a sikeres és időben történő indítást. Segítünk abban, hogy az átállás zökkenőmentes legyen az adminisztrátorok és a munkatársak számára egyaránt. Igény esetén, segítünk a saját tartalmak létrehozásában és tesztelésében is.

API integrációs konzultáció

IT szakembereink elemzik az üzleti igényeket, és az adatcsere teljesítményét, hatékonyságát és pontosságát szem előtt tartva, javaslatot adnak a Skillnaut API-konfiguráció pontos kialakítására. Részt veszünk a külső szolgáltatókkal történő szakmai egyeztetéseken, és törekszünk a költségek minimalizálására, egyben a jó partneri kapcsolat kialakítására.