Kapcsolódj a skillnauthoz!

Rendszerintegráció

hatékonyság, biztonság, kényelem

Skillnaut integrációk előnyei

Egyszerűsítsd munkafolyamataid a skillnaut natív integrációkkal: automatizáld a feladatokat, takaríts meg időt, és növeld vállalatod hatékonyságát! A RestAPI integrációk segítségével javul vállalatod IT-biztonsága, mivel az adatok biztonságos csatornákon keresztül áramolnak.

Skillnaut natív integrációk

Előkészített integrációk

Single-Sign-On

SSO integrációval megvalósíthatod a lehető legkényelmesebb elérés. A felhasználók más webes platformok aktív munkameneteiből származó hitelesítési adatokkal jelentkezhetnek be a Skillnaut platformba.

HRIS / ERP integráció

Automatizáld a munkavállalói státuszok kezelését. Egyszerűsítsd az új belépők, távozó alkalmazottak vagy frissített alkalmazottak csoportos kezelését bármely HR rendszerből.

Videó kommunikáció

a Skillnaut tanulási platform számos videokonferencia-szoftverrel kínál mély integrációt. A Skillnaut tanulási platformról indíthatók az események. A felhasználók közvetlenül a Skillnaut platformról érhetik el élő képzéseiket, a részvételük igazolása az eseményen töltött idejük alapján automatikusan megtörténik.

Payment Gateway integráció

A Skillnaut tanulási platform kurzusokat értékesítsen online a platformján keresztül, ez az integráció lehetővé teszi, hogy az Adyen engedélyezett fizetési átjáróként használja a felhasználókat tranzakcióik befejezéséhez.

Számlázórendszer integráció

Partneri képzések automatikus elszámolását és számlázását biztosító integráció.

Beléptetőrendszer integráció

Belépésre jogosító képzések azonnali igazolása, akár többzónás beléptetés párhuzamos kezelésével.

Microsoft Active Directory
zoom.com
szamlazz.hu
Teams
Azure
Global Payment