Skillnaut reporting

Kövesd és elemezd a vállalat fejlődését!

Adatokból fejlődés

A Skillnaut Reporting rendszerrel nyomon követheted a felhasználók előrehaladását, a képzési eredményeket és a résztvevők aktivitását. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyan értékeld a munkavállalók képességeit és fejlődését, segítve ezzel a szervezet tudatos fejlesztését és a munkafolyamatok optimalizálását. Kombináld a tanulási adatokat üzleti mérőszámokkal a szélesebb körű elemzés, a jobb minőségű döntéshozatal érdekében.

Személyre szabott riportok

Az egyedi riport készítés szolgáltatásunk a számodra fontos adatokhoz biztosít egyszerű hozzáférést – megtisztítva és rendszerezve, igényeidnek megfelelően.

Személyre szabott riportok

A Skillnaut egyedi riportok leegyszerűsítik az adatelemzési folyamatot, és időt takarítanak meg számodra. Ahelyett, hogy manuálisan kellene összegyűjtened és elemezned az adatokat, egy kattintással lekérheted a személyre szabott riportjaidat.

Riport automatizáció

Az automatizált riportok nem csak időt takarítanak meg számodra, de hatékonyabbá is teszik az adatok elemzését.

Riport automatizáció

A vezetők e-mail fiókjába megérkező riportok növelik a személyes bevonódásukat a futó képzésekbe, és az aktív részvételüket a tréning programok fejlesztésében. A személyre szabott riportok az igényeik szerint mutatják be a képzési eredményeket. Az adatok alapján megalapozott üzleti döntéseket hozhatnak, és növelhetik a vállalat hatékonyságát.

Compliance riport

Biztosítsd könnyedén az üzleti megfelelőséget

A Skillnaut compliance riportok teljes átláthatóságot biztosítanak számodra a megfelelőségi képzéseid állapotáról. Az éves ellenőrzéskehez igazított automata riportok rengeteg időt és adminisztrációs munkát takarítanak meg számodra a megfelelőségi nyilvántartások karbantartásával kapcsolatban. Tárd fel a hiányosságokat és kezeld a problémákat időben az azonnal frissülő képzési adatok követésével.

Adatvezérlet döntéshozatal

Képzési adatokból üzleti eredmények

A skillnaut API integrációjával zökkenőmentesen továbbíthatod a képzések adatait a meglévő üzleti intelligencia (BI) megoldásaidba. A BI integráció egységes betekintést nyújt a vállalat teljesítményébe. A vezetők egy helyen láthatják a képzési eredményeket, a HR- és partneradatokat, a pénzügyi mutatókat, láthatóvá téve az összefüggéseket a képzések eredményei és az üzleti célok között.

Integrált felmérések

Kompetencia- és elégedettségmérés

A Skillnaut felmérés modul egyszerűsíti az adatgyűjtési folyamatot, és valós idejű betekintést nyújt a munkavállalói kompetenciákba, elégedettségbe. A mérések azonosíthatják a szükséges kompetenciák hiányát vagy munkavállalói elégedettség trendjeit, és segítségükkel célzott beavatkozásokat hajthatsz végre a munkahelyi termelékenység és a morál javítása érdekében. A Skillnaut felmérés modul széleskörű beállításaival biztosíthatod a munkavállalói anonimitást is, ami ösztönzi az őszinte válaszadást a megkérdezettek körében.

Előnyök

Miért nélkülözhetetlen ez a szolgáltatás a vállalatod hatékony működése szempontjából?

ÁTLÁTHATÓSÁG
KÉSZSÉGMUTATÓK
HATÉKONYSÁGJAVÍTÁS

Riportok és átláthatóság

Proaktív vezetés és fejlesztés

Riportok és analitikák segítségével a vezetők és HR-szakemberek betekintést nyerhetnek a munkavállalók tanulási folyamataiba és eredményeibe. Ezáltal átláthatóvá válik, hogy mely területeken van szükség további támogatásra vagy fejlesztésre, lehetőséget adva a proaktív beavatkozásra és a hatékonyabb vezetésre.

Készségmutatók

 Egyéni fejlődési útvonalak tervezése

A kompetencia mutatók és riportok segítenek meghatározni a munkavállalók jelenlegi képességszintjét és a továbbfejlődés lehetőségeit. Ezáltal a vezetők könnyen azonosíthatják a fejlődési potenciált és összeállíthatják a személyre szabott fejlődési útvonalakat, amelyek segítenek a munkavállalóknak elérni a kitűzött célokat és feladataikat.

Adatokkal a hatékonyságért

Hatékonyságjavítás

Az átfogó riportok és analitikák lehetővé teszik a vállalat számára, hogy azonosítsa a hatékony munkavégzéshez szükséges kulcsképességeket és területeket. Ez segíthet a munkafolyamatok és stratégiák optimalizálásában, növelve ezzel a teljesítményt és hatékonyságot.

Tudj meg többet az analitikai eszközeinkről!

Találjuk meg a legoptimálisabb lehetőséget a vállalatod számára! Segítünk rendet tenni az adatok között!