LMS

Egyszerű és rugalmas megoldást a komplex képzési feladatokra

Rugalmas képzésszervezés

Moduláris LMS rendszerünk rugalmas képzési lehetőségeket kínál számodra. Alakítsd a csapatok igényei szerint a képzéseket. Egyszerűsítsd a tartalomkezelést, optimalizáld az erőforrásaid és fokozd az egész szervezet teljesítőképességét!

Push képzések

Tarts lépést az aktuális követelményekkel és elvárásokkal! Automatizáld kötelező képzéseid!

Push képzések

A kötelező képzéseknek egyszerű kezelése gyors alkalmazkodást biztosít a szervezet számára a változásokhoz. Rendszerintegráció, és rengeteg automatizációs lehetőség teszi feladatmentessé a képzésszervezést.

Blended képzések

Növeld a képzéseid hatékonyságát és szabadíts fel időt trénereid számára! Kombináld a személyes oktatást az online tanulással.

Blended képzések

A rugalmas képzésszervezés lehetőséget biztosít e-learning tartalmak és virtuális/jelenléti tréningek egységes tanulási útba szervezésére. Ezek az alkalmak akár megújuló eseményként is beállíthatók.

Pull képzések

Tehetséggondozás a célod vagy karrier program megvalósításán gondolkodsz?

Pull képzések

A skillnaut LMS segítségével egyszerűen biztosíthatod az önirányított fejlődés és tanulás lehetőségét a munkatársak számára.

Analitika

Széleskörű, és egyedi igényekre szabható riportok, okos analitikák biztosítják a képzések pontos követést és kiértékelést.

Analitika

Rendszerintegrációs, riport generálási és email küldési automatizációk teszik még hatékonyabbá az adatok hasznosítását.

Hatékony képzés felépítés

Egyszerű kezelhetőség

A Skillnaut LMS beállítási lehetőségeivel egyszerűen optimalizáhatod képzéseid a célcsoport üzleti céljaihoz vagy munkakörülményeihez. A gamification beállítása, tanúsítványok  kiadása, vagy az FKTV megfelelés dokumentálása, egy-két kattintásra egyszerűsödik a Skillnaut LMS beállítások segítségével. Használd ingyenes beállítási moduljainkat igényeid szerint, és növeld képzéseid hatékonyságát!

Képzés automatizáció

Két dolgot nyersz egyszerre: időt és pénzt

Hatékony automatizációk csökkentik a szervezési és adminisztrációs feladatok terhét, gyorsítják a képzéseket. Automatikus onboarding, automatikus tréninghez rendelés, automatikus tanúsítvány kiadás és megújítás, automatikus riportálás – rengeteg feladat, amit a skillnaut végrehajt helyetted!

A tanulók előrehaladását teljesítmény vagy egyéni döntés alapján választható tanulási utak gyorsítják fel, fókuszált tanulást segítő megoldások teszik hatékonyabbá. Takaríts meg rengeteg munkaidőt magadnak és munkatársaidnak a Skillnaut LMS automatizációkkal és fókuszált tanulást segítő megoldásaival!

Delegálható feladatok

A vállalati képzés így valóban gyerekjáték

Egy rendszeren belül, de egymástól elkülönítve, egyedi folyamatokba szervezheted a munkatársak, partnerek, ügyfelek és beszállítók képzéseit. Egyszerűen kezelhető csoport- és jogkörkezelés segíti a képzésszervezést. Csoport és jogkör alapján delegálhatsz feladatokat más felhasználók számára: például, a partnerhálózatok vezetői maguk követhetik saját értékesítőik képzéseinek előrehaladását úgy, hogy más területekre egyáltalán nem látnak rá.

SKILLNAUT ELŐNYEI A VÁLLALATI KÉPZÉSSZERVEZÉSBEN

Munkafolyamatba integrálás eszközei

Átképzés és továbbképzés

A Skillnaut által kínált munkakörökhöz kapcsolt skill rendszer és az ezekre épülő automatizációk hatékony segítséget nyújtanak a gyors átképzéshez. A Skillnaut célállítási felület támogatást nyújt a továbbképzési és coaching programokban való elköteleződésben, nyomon követhetővé teszik a meghatározott feladatok végrehajtását.

Tartalom injektálás

A Skillnaut lehetővé teszi az oktatási tartalmak egyszerű integrálását szoftverek kezelőfelületére. A megoldás segítségével a szoftverhasználat betanításán túl a szoftvereken végrehajtott munkafolyamatok betanítása is megvalósítható. Ezáltal sokkal hatékonyabbá válik a képzés, mivel a munkatársak azt a munkavégzés közben, az általuk használt szoftverek felületén elérik.

Képzés kihelyezés

A Skillnaut stand-out training megoldása lehetőséget teremt az oktatási anyagok munkakörnyezetbe való kihelyezésére. Egy gép karbantartási oktatása folyamatosan elérhetővé tehető magán az eszközön. A munkakörnyeztre vonatkozó munka- és tüzvédelmi szabályok értelmezése is könnyebbé válik a helyszínen. Ritkán végrehajtott és veszélyes feladatok esetén is praktikus a hozzájuk tartozó oktatási anyagok elérését biztosítani a helyszínen.

Tudj meg többet az LMS rendszerünkről

Ha bővebb információkat szeretnél megtudni a képzésszervezési lehetőségeinkről, lépj kapcsolatba velünk!

Szívesen segítünk további részletekkel.

macbook-front