Kis lépés a kollégáknak, hatalmas ugrás a vállalatnak

A hatékony vállalati képzés itt kezdődik

A vezető márkák bíznak bennünk

Hatékonyság, egyszerűen

Kiemelkedő eredmények, minimális munkával

A Skillnaut vállalati képzési platformja az egyszerűséget és a hatékonyságot biztosítja komplex oktatási feladatok megvalósításához. Rugalmas rendszer és felhasználóbarát felület segítségével könnyedén tervezhetsz, létrehozhatsz és kezelhetsz minden aspektust a vállalati képzési folyamatokban. A tananyagok gyorsan elérhetők és könnyen testreszabhatók az egyedi igények szerint, így biztosítva a hatékony és eredményes tanulási élményt a felhasználók számára. A Skillnaut analitikai eszközei segítenek a képzés hatékonyságának és a résztvevők teljesítményének elemzésében, így a vállalat könnyen nyomon követheti a fejlődést és az eredményeket.

A jövő oktatása, ma

Skillnaut AI

A Skillnaut AI alkalmazása egy innovatív megközelítés a vállalati képzési területen. Az innovatív generatív MI algoritmusunk a Bloom taxonómiára épül, biztosítva a tartalmak konvertálását különböző megértési szintekre. 

SMART FUNCTIONALITIES

Keyword Analysis & Research

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module .

vezető megoldások minden iparág számára

Iparági megoldásaink

Iparági megoldásaink gyorsan és egyszerűen használatba vehető és megbízható képzési rendszert ad partnereink kezébe. Nézd meg számodra milyen személyre szabott megoldást kínál rendszerünk!

korszerű megoldások

Használati esetek

Használati esetekkel, iparági jó példákkal bemutatjuk, hogyan fejlesztheted vállalkozásodat. Tapasztalatok és a hatékony megoldások alapján segítünk kiépíteni saját képzési rendszered!

optimalizált tanulási folyamatok

Termék

Ismerd meg termékünk kulcsfunkcióit, melyek ötvözik a modern tartalomfejlesztési lehetőségeket és motivációs elemeket a hatékony képzések érdekében.  A testreszabható tartalomfejlesztés és kiemelkedő motivációs funkciók rugalmasan alkalmazkodnak az egyedi vállalati igényekhez.

Nézd meg, hogyan segíthet a Skillnaut a vállalatod képzési folyamatainak hatékonyabbá tételében!

vezető megoldások minden iparág számára

Iparágak

Fedezd fel a Skillnaut által kínált innovatív megoldásokat az iparágak sokszínű világában! Széles körű lehetőségeket kínálunk minden szektor számára, legyen szó kiskereskedelemtől kezdve a gyártáson át egészen a pénzügyi szolgáltatásokig. Rendszerünk dinamikusan alkalmazkodik vállalkozásod igényeihez, biztosítva a személyre szabott és hatékony tanulást. Rugalmas és személyre szabott megoldásainkkal segítünk vállalatodnak az első vonalbeli dolgozók onboarding folyamatában is, hogy a képzés produktív legyen.

Korszerű megoldások

Használati esetek

A Skillnaut korszerű oktatási eszközökkel és szolgáltatásokkal segíti vállalatodat a hatékonyabb és eredményesebb oktatásban. Az onboardingtól kezdve a személyes fejlődésen át, a kötelező képzésekig és az első vonalbeli munkatársak oktatásáig, kínálunk megoldásokat minden iparág számára. Vezető szolgáltatásainkkal a változó üzleti környezetben is lépést tarthatsz, miközben támogatjuk vállalati oktatás folyamatos fejlődését és a munkavállalók teljesítményét.

optimalizált tanulási folyamatok

Termék

A Skillnaut számos szolgáltatással rendelkezik, amelyek segítik a vállalatokat a hatékony tanulás és fejlődés terén. A platform gamification elemeket, rugalmas képzési megoldásokat és analitikai riportokat kínál, hogy támogassa a munkavállalók motivációját és tudásszintjének emelését. Emellett lehetőség van mentorálásra és coachingra, valamint a kötelező képzések és szabályzatok egyszerű kezelésére is. A Skillnaut azon dolgozik, hogy a vállalatok könnyedén és hatékonyan tudjanak lépést tartani a változó piaci igényekkel és technológiai fejlődéssel.

Polcról levehető oktatási anyagok

Minden ami szükséges, semmi ami nem kell

A Skillnaut oktatási anyagok és tartalmak széles választékát kínálja, amelyek lehetővé teszik vállalatod számára, hogy hatékonyan és rugalmasan kezelje a képzési igényeket. A platformon elérhető tartalmak különféle témákban, például munkavállalói fejlesztés, biztonság és egészségvédelem, technológiai képzések és még sok más területen segítenek a munkatársak szakmai és személyes fejlődésében. Ezenkívül a Skillnaut platformon belül lehetőség van saját tartalmak létrehozására és megosztására, így biztosíthatod, hogy a képzések mindig relevánsak és értékesek legyenek a munkavállalók számára.

A tartalmak könnyen navigálhatók és kategorizálhatók, így a felhasználók könnyen megtalálhatják a számukra releváns információkat és képzéseket. Emellett a Skillnaut platform lehetőséget biztosít az interaktív tanulásra is, például kérdésekkel, feladatokkal és vizsgákkal, amelyek segítenek az információk hatékonyabb megértésében és rögzítésében.

KÉP: Laptop előtt ülő irodai munkatárs, képernyőn a skillnaut felület

Ügyfeleink elégedettsége az egyik legfontosabb mércénk

94%

Felhasználói elégedettség

2 000 fős kutatás alapján

Friss Hírek

 Merülj el a legfrissebb cikkekben és szakértői tanácsokban a Skillnaut blogján keresztül!

Legfrissebb Blogpostok jelennének meg itt