Onboarding

"
"

Rugalmas képzésszervezés

A Skillnaut rendszerét úgy alkottuk meg, hogy alkalmas legyen blended képzési folyamatok szervezésére, amelyben egymástól függően vagy függetlenül válthatják egymást az e-learning és jelenléti modulok.  A skillnaut rendszer támogatja a virtuális oktatás különböző formáit, és a manapság népszerű meeting alkalmazások használatát. Költséghatékony API integrációt kínálunk Zoom, Teams, Skype alkalmazásokhoz, aminek segítségével automatikussá válik a résztvevők jelenlétének igazolása.

A munkáltató és munkavállaló közös érdeke a hatékony omboarding

Egy jól felépített, hatékony betanulási folyamattal növelhető a vállalati megtartóerő, átadásra kerül a vállalati kultúra, valamint gyorsabban és hatékonyabban lesznek teljesíthetők a compliance-ek.

Dolgozzunk együtt, értetek!

A skillnaut mindenkinek segít

Ha már van trénerek által működtetett képzési rendszer a vállalatnál, érdemes megfontolni a jelenléti oktatásokra való felkészítés elektronikus lehetőségeit. Partnereink rengeteg időt és pénzt takarítanak meg azzal, hogy a jelenléti oktatásokra e-learning modulokon felkészített munkatársak érkeznek. A trénerek a munkájuk lényegére fókuszálhatnak, az információ átadása helyett, annak elmélyítésére és a felmerülő kérdések tisztázására fókuszálhatnak.