Virtuális és jelenléti oktatás

Mert a trénerek szakértelmét nem lehet automatizálni

"
"

Rugalmas képzésszervezés

A Skillnaut rendszerét úgy alkottuk meg, hogy alkalmas legyen blended képzési folyamatok szervezésére, amelyben egymástól függően vagy függetlenül válthatják egymást az e-learning és jelenléti modulok.  A skillnaut rendszer támogatja a virtuális oktatás különböző formáit, és a manapság népszerű meeting alkalmazások használatát. Költséghatékony API integrációt kínálunk Zoom, Teams, Skype alkalmazásokhoz, aminek segítségével automatikussá válik a résztvevők jelenlétének igazolása.

Rengeteg adminisztrációt spórolunk meg számodra!

Segítségünkkel egy helyen kezelheted a vállalat összes képzésének nyilvántartását és a riportoknak köszönhetőn egyszerűen kezelheted, elemezheted az összegyűlt képzési adatokat.

Dolgozzunk együtt, értetek!

A skillnaut mindenkinek segít

Ha már van trénerek által működtetett képzési rendszer a vállalatnál, érdemes megfontolni a jelenléti oktatásokra való felkészítés elektronikus lehetőségeit. Partnereink rengeteg időt és pénzt takarítanak meg azzal, hogy a jelenléti oktatásokra e-learning modulokon felkészített munkatársak érkeznek. A trénerek a munkájuk lényegére fókuszálhatnak, az információ átadása helyett, annak elmélyítésére és a felmerülő kérdések tisztázására fókuszálhatnak.