Tartalomszerkesztő

Pár egyszerű lépés az elképzeléstől a megvalósításig

"
"

Mert van hatékonyabb a ppt lapozgatásnál, videó nézegetésnél

Tanulás pszichológiai és andragógiai alapelvekre épített tartalomszerkesztő megoldásunk bárki számára megadja a képességet a hatékony e-learning tartalom létrehozásához. A szükséges információk legkönnyebb tanulási formáihoz igazodó tartalomszerkesztési modulokból választhatsz az alkotói folyamat során.

Animatic

Ha elmagyarázod, megértik!

Animatic

Meglévő prezentációidból egyszerűen konvertálhatsz hatékony e-learining tartalmat. Ehhez annyit kell tenned, hogy alkalmazásunkban rögzíted az előadás hanganyagát, majd azt a prezentációddal együtt feltöltöd a rendszerbe. Az online előadásod megértését interaktív kérdésekkel színesítheted.

Modellező

Gyakorlás teszi a mestert!

Modellező

Ezzel a megoldásunkkal egyszerűen betaníthatod kollégáidnak a vállalati szoftverek vagy analóg berendezések kezelését. A hosszú programismertetők elolvasása helyett, egy modellezett környezetben sokkal könnyebb megtanulni a program vagy berendezés használatát. Ráadásul az online modellel csökkentjük annak a kockázatát, hogy tanulás közben a munkatársak egy hibás művelettel kárt okozzanak.

Interaktív videó

Szemléltetni sokszor egyszerűbb, mint körülírni!

Interaktív videó

A feltöltött videóid interaktív kérdésekkel színesítheted. Beállíthatod, hogy a kérdések mikor jelenjenek meg, így már a videó közben is mérheted, hogy az addigi tudásanyagot megértette-e a felhasználó.

Szöveg

Ha baj van a szövegértéssel, abban is segítünk!

Szöveg

Egyszerű másolással mentheted szöveges oktatási tartalmaid és teheted követhetővé azok elolvasását. A könnyebb és bárhol elérhető tanulás érdekében a skillnaut akár fel is olvassa a felhasználóknak a megosztott tartalmakat, így akár a vezetés közbeni holtidőt is kihasználhatják kollégáid a tanulásra.

Kvízek

Mert a megértést mérni kell!

Kvízek

Excel importtal akár több ezer kérdéssoros vizsgabankot is pillanatok alatt létrehozhatsz a rendszerbe. A fókuszált tanulást segítendő, a rontott válaszok mellett elérhetők azok forrásai, így a tanulók saját hibáikból is nagyon gyorsan tudnak tanulni.

SCORM

Ha van már, használjuk!

SCORM

A skillnaut lehetőséget biztosít más tartalomszerkesztő szoftverekben létrehozott tartalmak megosztására. Egyszerűen töltsd fel meglévő oktatási anyagaid, és már indulhat is a képzés!

Skillnaut tartalom matrix

Segítünk a fejlődésben! Rendeld meg ingyenes tartalom audit eszközünk! Módszertanunkkal egyszerűen rendszerezheted vállalatod tartalomfejlesztési igényeit.

Mindenkinek jobb, ha
hatékonyan oktatunk

A munkatársak hálásak lesznek a befektetett munkáért, hogy könnyen tanulható formában és érthetően kapják meg a számukra fontos információkat. Integrált fókuszált tanulást segítő megoldásainkat alkalmazva rengeteg időt takaríthatunk meg a kollégák számára. Ha egy munkatársnál a képzés végén lévő egy órás tudásfelmérés időigényét a felére csökkentjük, számodra vállalati szinten mennyi munkaidőt szabadítunk fel?