Virtuális és jelenléti oktatás

Mert a trénerek szakértelmét nem lehet automatizálni

"
"

Rugalmas képzésszervezés

A Skillnaut rendszerét úgy alkottuk meg, hogy alkalmas legyen blended képzési folyamatok szervezésére, amelyben egymástól függően vagy függetlenül válthatják egymást az e-learning és jelenléti modulok.  A skillnaut rendszer támogatja a virtuális oktatás különböző formáit, és a manapság népszerű meeting alkalmazások használatát. Költséghatékony API integrációt kínálunk Zoom, Teams, Skype alkalmazásokhoz, aminek segítségével automatikussá válik a résztvevők jelenlétének igazolása.

L

1. Platform kialakítás

1. Telepítés, domain beállítása

2. Ügyfél céges arculati elemeinek beállítása a Skillnaut platformon

3. Felhasználói csoportok és felhasználói jogosultságok kialakítása

4. adminisztrátor és tréner felhasználok hozzáadása

L

Rendszerhasználat betanítása

Amint elkészült a cégre szabott felület és a kulcsfelhasználók regisztrálva lettek a platformon, elkezdődik a szoftver használatának betanítási folyamata.

  • a Skillnaut használatának elsajátítását támogató videós oktatási anyagok megosztása
  • 3×2 óra személyes / online rendszerhasználati workshop (kulcsfelhasználók részére)
L

Tartalomfejlesztési irányok meghatározása

A Skillnaut használatának elsajátításával párhuzamosan szakértőink segítik a vállalat képzési mátrixának elkészítését, amivel könnyedén kijelölhető az elsődleges e-learning tartalomfejlesztési irány. A rendszerhasználati oktatások végén a kulcsfelhasználók, trénerek képesek önállóan is interaktív audiovizuális tartalmak létrehozására a korábban kijelölt irányok alapján.

Rengeteg adminisztrációt spórolunk meg számodra!

Segítségünkkel egy helyen kezelheted a vállalat összes képzésének nyilvántartását és a riportoknak köszönhetőn egyszerűen kezelheted, elemezheted az összegyűlt képzési adatokat.

Dolgozzunk együtt, értetek!

A skillnaut mindenkinek segít

Ha már van trénerek által működtetett képzési rendszer a vállalatnál, érdemes megfontolni a jelenléti oktatásokra való felkészítés elektronikus lehetőségeit. Partnereink rengeteg időt és pénzt takarítanak meg azzal, hogy a jelenléti oktatásokra e-learning modulokon felkészített munkatársak érkeznek. A trénerek a munkájuk lényegére fókuszálhatnak, az információ átadása helyett, annak elmélyítésére és a felmerülő kérdések tisztázására fókuszálhatnak.