Skillnaut

Kis lépés a kollégáknak, nagy ugrás a vállalat számára.

"
"

Küldetésünk

A Skillnaut egy gyors megtérülést biztosító, integrált és könnyen skálázhat oktatási platform szolgálatás, ami neked és kollégáidnak is kiemelkedő segítséget nyújt a vállalati képzések és teljesítmény-menedzsment területén.  Szoftverünkkel egyszerű és hatékony megoldást kínálunk számodra, annak érdekében, hogy munkatársaid fejlődhessenek. A riportoknak köszönhetően mérhető lesz az alkalmazottak fejlődése, tudása.  Növelheted a vállalat digitalizáltságát, valamint a vállalati elköteleződést és a munkatársak termelékenységét is.

Folyamatos fejlődünk mi is, hogy a legjobbat nyújthassuk számodra.

Értékajánlatunk

Egyedi megoldásunk legfőbb előnye, hogy költséghatékonnyá és könnyen kezelhetővé teszi az oktatási tartalmak létrehozása és a tudás átadásának folyamatát az alkalmazottak és a partnerek számára egyaránt.

Dolgozzunk együtt, értetek!

Számunkra fontos a vállalkozásod és fontos a bolygónk

Igyekszünk vállalkozásunk ökolábnyomát csökkenteni, ezért csapatunkat az ország különböző pontjairól dolgozó szakemberek alkotják, akikkel agilis módon, többnyire home office-ból dolgozunk együtt. Ügyfeleinknek legjobb tudásunk szerint segítünk és az esetlegesen felmerülő szakmai kihívásokat is közösen oldjuk meg.

Fenntartható üzleti modell

Bármekkora méretű is a céged, a betanítás és a hatékonyság számodra is fontos. Ahhoz, hogy növekedni tudj, már az elején érdemes jó alapokra helyezni a folyamataidat. Üzleti modellünket és szolgáltatáscsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy igazodjon a vállalkozásod méretéhez és igényeihez.

Ennek megfelelően választható a teljesítményalapú ún. „Fairplay”, valamint a könnyen tervezhető átalánydíjas konstrukció.